Kris Marchi wordt directeur bij Xplus

Kris Marchi is sinds begin dit jaar benoemd tot managing director bij Xplus. Hij was bij het it-architectenbedrijf sinds anderhalf jaar actief als internationaal directeur.

Marchi studeert informatietechnologie aan de Karel de Grote-Hogeschool en haalt een internationaal mba. In de zomer van 1991 start hij als assistent edp-manager bij de Herfurth Group. Zeven jaar later stapt hij over naar Atos Origin Belux als business line manager. In de lente van 2007 trekt Dell hem aan, waar hij doorgroeit tot strategic engagement manager EMEA. Anderhalf jaar later kiest hij voor Ordina Belux en wordt er verkoopdirecteur. De laatste vier jaar is hij op groepsniveau directeur business platforms. Sinds oktober 2020 is hij bij Xplus te vinden.

Marchi zal rechtstreeks rapporteren aan oprichter Wim Vochten die opnieuw de ceo-rol op zich neemt. Begin 2020 had hij Ludo Wijckmans op dat zitje gezet maar die heeft het bedrijf opnieuw verlaten.  

Xplus telt een honderdtal medewerkers en draait een omzet van zo’n zestien miljoen euro. Het rekent ook dit jaar op een groei van vijftien tot twintig procent. Vorig jaar vierde de onderneming  haar tiende verjaardag.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-15T11:31:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.