Ronny Depoortere president Zetes-afdeling

Dit artikel delen:

Ronny Depoortere wordt voorzitter van de afdeling People ID van Zetes. Hij is sinds twee decennia senior-vicevoorzitter van deze divisie.

Depoortere volgt daarmee Alain Wirtz op. Die combineerde dat met de rol van ceo van Zetes. Wirtz, de oprichter van Zetes, zette onlangs na 35 jaar een punt achter zijn loopbaan bij zijn geesteskind. 

De afdeling People ID ontwikkelt en integreert oplossingen voor de identificatie van personen. In ons land verzorgt het de aanmaak van de elektronische identiteitskaart (eID). Ook voor onder andere Portugal, Congo, Israël, Togo en Kaapverdië staat Zetes in voor gelijkaardige toepassingen.

Depoortere is burgerlijk ingenieur elektronica en startte in 1996 bij netwerkbedrijf Anixter. Ruim twee jaar later werd hij vicepresident bij het beveiligingsbedrijf Utimaco. Sinds 2002 is hij aan de slag bij Zetes.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-04T10:46:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.