Geert Rottier krijgt hr-functie bij Proximus

Dit artikel delen:

Geert Rottier, de huidige directeur enterprise-segment, krijgt een nieuwe functie bij Proximus. Hij wordt er ‘chapter lead for corporate accounts sales’. Christophe Crous is sinds kort vicepresident sales voor het industrie-segment.

Geert Rottier heeft ruim zeven jaar een topfunctie in de Proximus-afdeling die zich toelegt op de corporate bedrijven, eerst als director corporate market, sinds twee jaar als director enterprise segments. Die rol valt nu weg omdat Proximus meer naar een ‘agile aanpak’ gaat. In zijn nieuwe rol zal Rottier zich toespitsen op de vaardigheden en evolutie van het verkoopsteam. Hij blijft wel rapporteren aan Anne-Sophie Lotgering, chief enterprise market officer. 

Nog bij Proximus is Crous bevorderd tot vicepresident sales voor het industriesegment. Hij werkt bijna een kwarteeuw bij Proximus. In zijn jongste job was hij head of cloud and security Benelux.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-17T10:33:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.