Peter Walleghem directeur bij Tobania

Dit artikel delen:

Peter Walleghem is door Tobania aangetrokken als nieuwe directeur voor de business-afdeling. Hij brengt bijna dertig jaar ict-ervaring mee.

Walleghem start zijn loopbaan in 1994 bij de toenmalige telecomoperator Global One. Drie jaar later stapt hij over naar Proximus, eerst als corporate marketing manager, later als vicepresident sales voor de carrier-diensten. In 2001 kiest hij voor Traff-X, een telecomplatform waar operatoren op kunnen connecteren.  In januari 2007 trekt Altavia Benelux hem aan als ceo. Zowat zes jaar later treedt hij als chief commercial officer aan bij Trialpanel, het eerste digitale dienstenplatform voor eindgebruikers, retailers en merken.

In mei 2015 wordt Walleghem opnieuw ceo bij D&M Depot en een jaar later bij Brand Buddies. In de zomer van 2018 gaat hij aan de slag bij Wolters Kluwer als directeur strategie en innovatie. Sinds kort is hij dus directeur bij Tobania.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-08T11:10:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.