Flora Roest stapt van Dell over naar ANS

Dit artikel delen:

Flora Roest wordt verkoop en marketingdirecteur bij Advanced Network Solutions ANS, integrator van fiberprojecten. Tot voor kort was zij service account executive bij Dell Technologies.

Roest begint haar loopbaan in 1998 bij Telenet Solutions als key accountmanager voor industrie en overheid. Acht jaar later trekt ze naar Verizon Business als verkoopster voor corporate ondernemingen en multinationals. In de zomer van 2009 verhuist ze naar USG Innotiv Professionals in ICT maar nog geen jaar later wordt ze aangetrokken als business solutions manager door Aastra, leverancier van telefooncentrales. In januari 2014 kiest ze voor Arcadiz, gespecialiseerd in glasvezelnetwerken om anderhalf jaar later uit te wijken naar Imtech.

Begin 2018 start Roest bij het Waalse NRB als business development manager digital transformation. Sinds vorig jaar zomer is ze aan de slag bij Dell Technologies. Nu kiest ze voor ANS, dat naast de rol van integrator van glasvezelprojecten een partner is voor netwerk en datacenteroplossingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-11T12:00:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.