Frank Geets leidt Digitaal Vlaanderen

Dit artikel delen:

Frank Geets

Frank Geets, topman van het Agentschap Facilitair Bedrijf, volgt voorlopig Barbara Van Den Haute op als (waarnemend) administrateur-generaal van Digitaal Vlaanderen. Daar draagt hij zorg voor de continuïteit na het plotselinge vertrek van Van Den Haute naar Microsoft.

Geets is geen onbekende bij de Vlaamse overheid. Zo is hij bijna tien jaar administrateur-generaal van het Agentschap Facilitair Bedrijf, het orgaan dat de Vlaamse, provinciale en lokale besturen ondersteunt met ict-diensten. Hij is tevens voorzitter van de Vlaamse Vereniging voor ICT-personeel.
Geets heeft ook ervaring als procurementmanager, onder andere bij Scott Continental. Begin 1992 trekt hij naar koerierdienst Fedex als EMEA procurementmanager. Negen jaar later wordt hij aangetrokken door de mobiele operator Base en in 2003 door Telenet als purchasing director. In 2008 bekleedt hij de functie van facilitair directeur bij het Algemeen Ziekenhuis Nikolaas. Geets is tevens lid van de raad van bestuur van het Vlaams Energiebedrijf en voorzitter van Movi, het vrijwillig samenwerkingsverband van ambtenaren van de Vlaamse overheid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-14T14:36:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.