Ludo Wijckmans leidt publieke tak SAS Belux

Ludo Wijckmans

SAS, leverancier van business intelligence-software, heeft Ludo Wijckmans aangeworven als verkoopdirecteur voor de publieke sector in België en Luxemburg te helpen uitwerken. Ook zal hij betrokken worden bij de voorbereidingen van het Amerikaanse bedrijf op een beursgang.

In de bedrijfswereld heeft Ludo Wijckmans 38 jaar ervaring op de teller staan. Hij werkte voor zowel grote ondernemingen als startups en scale-ups. Zo was hij dertien jaar actief bij Microsoft en bekleedde hij directeursposten bij bedrijven als Xylos en Xplus.EU. Nu maakt Wijckmans de overstap naar SAS Belux waar hij aan de slag gaat als salesdirecteur voor de publieke sector. Daarnaast helpt hij mee SAS klaar te stomen voor een introductie op de beurs in 2024.

Ludo Wijckmans: 'Ik ben verheugd om SAS met mijn ervaring en energie te komen ondersteunen. Als een ondernemend professional doet het me plezier om teams te helpen groeien en hun volle potentieel te zien bereiken. Daarbij geef ik graag het goede voorbeeld door verwachtingen niet alleen te stellen, maar ze zelf ook effectief op te volgen. Ook naar klanten toe geeft het me veel professionele voldoening om de mouwen op te stropen om dingen voor elkaar te krijgen.'

Ontspannen doet Ludo Wijckmans op zijn fiets of tussen de planten en kruiden in zijn tuin. Als familieman hecht hij ook veel belang aan zijn gezin. Net zoals in een professionele context fascineert het hem om te zien hoe zijn drie volwassen kinderen belangrijke levenskeuzes maken en hun talenten ontwikkelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-11T11:51:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.