Cybersecurity-veteraan Schupp naar TrustBuilder

Dit artikel delen:
Carlo Schupp

TrustBuilder, leverancier van software voor customer identity & access management (ciam), benoemt cybersecurity-veteraan Carlo Schupp tot chief technology officer. Schupp heeft een verleden bij Ubizen, Scaled Access en Deloitte. Als cto is hij betrokken bij de productstrategie van TrustBuilder en evangeliseert hij zowel in- als extern best practices inzake cybersecurity in een saas-model.

Schupp heeft een rijk verleden in de security. Begin deze eeuw bouwde hij bij de Belgische security-scale-up Ubizen een van de eerste saas-platformen in de wereld om security-events te analyseren en aanvallen te detecteren. Bij Deloitte was hij Europees practice leader voor security en privacy, waar iam een van de hoofdthema’s was. Later richtte hij Scaled Access op, eveneens gespecialiseerd in iam en recent verkocht aan OneWelcome.

Evolutie

"Belangrijk dat Europese bedrijven een rol kunnen spelen in de markt van cybersecurity"

Als cto is Schupp bij TrustBuilder medeverantwoordelijk voor het bepalen en implementeren van de technische strategie. Een van de belangrijkste prioriteiten bij TrustBuilder is de evolutie naar een services gedreven multi-tenant-saas-platform dat als ruggengraat kan dienen voor het verder integreren van eigen ontwikkelingen, partnerships met andere vendors en acquisities. ‘Andere shifts die we doorvoeren bij TrustBuilder zijn het policy-gedreven en event-gedreven werken, wat veel meer flexibiliteit geeft voor onze klanten, en hen ook weerbaarder maakt’, meent Schupp.

Het laten groeien van scale-ups zit in de genen van Schupp. ‘Ik vind het belangrijk dat Europese bedrijven een rol kunnen spelen in de markt van cybersecurity. Amerikaanse bedrijven passen zich te weinig aan de specifieke behoeften van de Europese markt aan. Daarom moeten we met Europese softwarebedrijven tegenwicht bieden.’

De expertise van Schupp zal ook goed van pas komen in het realiseren van de buy & build-strategie van inWebo Group, de koepel waartoe TrustBuilder behoort.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-23T14:12:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.