Sophie Decock laat VMware achter zich

Dit artikel delen:
VMWare Belux directeur

Country manager Belux Sophie Decock verlaat VMware na ruim twee jaar. ‘Tijd voor wat me-time, klaar voor nieuwe avonturen. Tegen eind dit jaar weten we waar,’ schrijft ze.

Sophie Decock is een van de meest gedreven en dynamische dames in de Belgische ict-top. Ook in de lijst van de Computable IT Person of the Year Award scoort ze altijd hoog.

Ze begon haar loopbaan bij PWC en later bij de GIB Group. Vanaf 2000 was ze te vinden bij GE Capital als sales executive financial services. Zeven jaar later werd ze accountmanager bij Sun Microsystems, en in november 2009 koos ze voor EMC als enterprise accountmanager. Vanaf de zomer van 2014 groeide ze door als sales account executive bij ServiceNow. Vijf jaar later belandde ze bij Google als verkoopverantwooordelijke voor de clouddiensten in de Belux. Sinds juli 2020 was ze aan de slag bij VMware.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-05T11:00:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.