Peter Bal wordt cio van Ter Beke

Dit artikel delen:

Peter Bal is aangetrokken als de nieuwe chief information officer bij het voedingsbedrijf Ter Beke. Hij was ruim tien jaar de cio bij Wabco.

Bal, in 2015 verkozen tot CIO of the Year, kan bogen op een rijke loopbaan. Hij studeert af als industrieel ingenieur aan de KULeuven en trekt daarna naar Imec als onderzoeker en testingenieur. Twee jaar later verhuist hij naar Alcatel om dan in 1997 te verkassen naar Proximus als directeur van de it business solutions group.

In 2005 wordt Bal door Swift verleid als head information systems. Zijn carrière komt tot ontplooiing bij Wabco waar hij begin 2007 start als cio.  Als Transics tien jaar later in handen valt van Wabco wordt hij er managing director. Wabco zelf wordt in de lente van 2020 ingepalmd door de Duitse ZF groep, waar Bal aantreedt als vicepresident en business leader digital customer services. Nu kiest Bal opnieuw voor de cio-rol, deze keer bij Ter Beke.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-04T10:15:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.