Jan De Schepper stopt als voorzitter van ADM

Dit artikel delen:
Jan De Schepper

Jan De Schepper, die veertien jaar voorzitter was van ADM zet er in maart 2023 een punt achter. Hij was en is nog altijd een van de meest invloedrijke ict-persoonlijkheden in België.

Jan De Schepper zit al 22 jaar in het bestuur van ADM, de afkorting die staat voor Antwerp Digital Mainport, dat uiteindelijk de vereniging werd die alle Belgische it-ondernemingen onderdak gaf. Jan De Schepper, kinesist van opleiding maar die onder Telindus-ceo John Cordier een onwaarschijnlijke loopbaan uitbouwde, volgde veertien jaar geleden Christian Leysen en Ludo Wijckmans op als voorzitter van ADM. Hij heeft het begrip ‘netwerking’ als geen ander uitgewerkt en kent zowat iedereen met naam en faam in de Belgische ict-wereld én ver daarbuiten.

Jan De Schepper bouwde ADM uit als een netwerkvereniging die steeds nieuwe paden bewandelde. Zo was hij een van de eerste die de link legde tussen topsport en leaderschip in (ict-) ondernemingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-12-12T09:21:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.