Bette Van Hove is Ingram Micro cloud leader Belux

Dit artikel delen:

Bette Van Hove

Bij Ingram Micro is Bette Van Hove gepromoveerd tot cloud leader Belux nadat Johan Vansimpsen doorgroeit tot directeur growth practices emea.

Bette Van Hove studeerde hotelmanagement en was ook ruim vijf jaar werkzaam in de Marriott en vooral in de Radisson-hotelgroep. Eind 2018 maakte ze de overstap naar de it-sector en begon ze bij Ingram Micro als sales specialist cloud. Een klein jaar later werd ze partner succes manager voor modern workplace. Ze promoveerde er vrij snel tot customer succes sales manager Benelux. Nu dus cloud leader Belux.

Johan Vansimpsen werkt al bijna tien jaar bij Ingram Micro. Hij begon zijn loopbaan in september 1993 in het ministerie van Defensie bij het departement informatietechnologie. Bijna 15 jaar later werd hij aangetrokken door Ingram Micro, eerst als business development manager maar hij groeide er al snel door tot directeur cloud sales Benelux. Nu dus op emea-niveau verantwoordelijk voor de groei van de groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-02T15:17:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.