Jelle Schroven verruilt Salesforce voor Zscaler

Dit artikel delen:

Jelle Schroven

Na ruim vier jaar bij Salesforce kiest Jelle Schroven voor het netwerk- en securitybedrijf Zscaler. Hij wordt er regionaal directeur voor België en Luxemburg.

Jelle Schroven, die industriële wetenschappen studeerde bij Thomas More, begint zijn loopbaan bij Siemens als test-ingenieur. Hij groeit er snel door en wordt begin 2004 product line manager mobile voor de Afrikaanse markt. Twee jaar later wordt hij weggeplukt door Proximus als account director voor het grote outsourcingscontract met de Vlaamse overheid. Begin 2011 wordt hij bij de telecomoperator verantwoordelijk voor diverse topklanten in de publieke, de mobiele en de energiesector.

Vier jaar later gaat Schroven aan de slag als managing director van zijn eigen iot-startup Talk2Things. Begin 2018 kiest hij opnieuw voor een corporate bedrijf en wordt hij bij Salesforce senior account executive voor de Belux voor de financiële dienstverlening. En nu is hij dus te vinden bij het cloud securityplatform Zscaler. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-08T12:42:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.