Karen Van De Woestyne naar Fiberklaar

Dit artikel delen:

Karen Van De Woestyne keert terug naar de telecomsector en wordt head of business development bij Fiberklaar. Tot 20 jaar geleden was ze aan de slag bij Proximus en Alcatel.

Burgerlijk ingenieur elektrotechnisch ingenieur Karen Van De woestyne begon haar loopbaan in 1992 bij Alcatel als procurement engineer. Op tien jaar tijd groeide ze er door tot global marketing director Strategic broadband market. Toen werd ze aangetrokken door Proximus als product management corporate data solutions. Later leidde ze de marketing voor corporate customers.

In 2005 nam haar carrière een wending en werd ze vastgoedmakelaar met vier kantoren. Ze is tevens gerechtsexpert met specialisatie in mede-eigendom. Karen Van De Woestyne is bovendien ook coo van immobiliënbedrijf Gerantis.

Nu dus terug naar de breedbandbron met Fiberklaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-28T12:44:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.