Erik Francq krijgt bij Fujitsu 'EU-instellingen'

Dit artikel delen:

Erik Francq promoveert bij it-dienstenleverancier Fujitsu en is als account director voortaan verantwoordelijk voor de Europese instellingen. Hij heeft bijna dertig jaar ervaring in huis.

Erik Francq begon zijn loopbaan in de zomer van 1994 als projectmanager bij GET en stapte drie jaar later in dezelfde functie over naar Capgemini. Begin 2003 ging hij aan de slag bij Getronics, eerst als large accountmanager van de Europese instellingen, later als sales manager van alle publieke overheidsdiensten.

In oktober 2010 werd hij aangetrokken door HP Enterprise Services en groeide er door tot client relationship director, maar begin 2015 trok hij opnieuw naar Getronics. Daar promoveerde hij op 5 jaar tijd tot vice president client services Europe & Apac. Sinds begin 2020 werkt hij bij Fujitsu, eerst als coo, vervolgens als director of global delivery en nu dus als verantwoordelijke voor de Europese instellingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-04-07T11:51:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.