Gunter Bonnarens country manager Aras Security

Dit artikel delen:
Gunter Bonnarens

Lang is Gunter Bonnarens niet gebleven bij IDTech waar hij sinds december business development manager was. Sinds kort is hij de country manager van Aras Security, distributeur van beveiligingsssystemen.

Gunter Bonnarens is industrieel ingenieur elektronica en telecommunicatie en heeft in zijn loopbaan heel wat ervaring in de beveiligingssector. Hij begon z’n loopbaan in 1992 bij Telindus als verkoper in de publieke en industriële sector maar trok vijf jaar later naar Bull als marketingmanager Benelux. Nog eens vier jaar later wordt hij door Siemens aangetrokken als accountmanager. In 2006 kiest hij als sales teamleader retail voor Tyco Fire & Security om dan in 2010 bij Entelec Control Systems aan de slag te gaan als accountmanager Belux.

In de zomer van 2011 wordt Gunter Bonnarens key accountmanager banking bij het beveiligingsbedrijf G4S. Drie jaar later is hij te vinden bij Fichet Security Solutions België en Nederland als business development manager. In 2015 klopt hij bij Siris Technology aan als accountmanager wat hij vijf jaar later ook doet bij Stanley Security Systems.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-04-17T11:43:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.