Leadfabric trekt Ab Polspoel aan

Dit artikel delen:

Leadfabric, de specialist in digitale B2B marketing- en salestechnologie, trekt Ab Polspoel aan als verantwoordelijke voor strategy & business development.

Ab Polspoel is een VUB-economist van opleiding. Hij begon zijn loopbaan bij de openbare omroep VRT, maar maakte al in 2000 de digitale omslag. Hij werkte 5 jaar als strategy consultant en projectmanager bij Digital Age Design om dan bij Touring Wegenhulp aan de slag te gaan als internet-, communicatie- en brandmanager. Eind 2011 werd hij marketingdirecteur bij Photo Hall Multimedia. Een jaar later werd hij aangetrokken als marketing director store concepts bij La Lorraine Bakeries om dan in de zomer van 2021 head of strategy and operations te worden bij S1 Digital. Sinds kort nu dus bij Leadfabric.

Lead Fabric is een van de belangrijkste spelers in digitale B2B marketing- en salestechnologie en kende vorig jaar nog een groei van 25 procent. Het speelt vooral internationaal een belangrijke rol. In ons land telt het referenties zoals Telenet Business, Barco, Athlon en de Federale verzekeringen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-04-24T10:07:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.