Ilse Lemmens in topfunctie voor Salesforce

Dit artikel delen:

Ilse Lemmens is de eerste Belgische die als een van de top 12 dames in de Global Equality Board mag zetelen. De komende twee jaar wordt ze regional vice president emea Salesforce Women’s Network.

‘Het feit dat een klein land als België emea mag vertegenwoordigen in onze global equality board is best cool. Dit toont ook aan dat we inzetten op diversiteit, niet enkel op gender,” schrijft Ilse Lemmens. Ze blijft wel regional director en country lead van Mulesoft, de afdeling van Salesforce die zich toelegt op integratiesoftware voor toepassingen, data en devices.

Ilse Lemmens studeerde informatica aan de universiteit van Hasselt. In de lente van 2005 ging ze aan de slag als accountmanager bij Innotiv ict, een afdeling van USG België. Bij Realdolmen, vandaag Inetum, werkte ze ruim tien jaar en groeide er door tot senior accountmanager strategic accounts. Sinds de zomer van 2021 is ze bij Mulesoft werkzaam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-02T11:44:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.