Tom Tomczak verkast naar Trustteam

Dit artikel delen:

Na ruim twee jaar als marketing- en verkoopdirecteur bij Inetum-RealDolmen verkast Tom Tomczak naar de Trustteam-groep. Hij wordt er chief commercial officer.

Tom Tomczak bracht het grootste deel van z’n loopbaan door bij Proximus, waar hij gedurende twintig jaar doorgroeide tot ceo van SpearIT, dat zich op kmo-bedrijven toelegde. In de zomer van 2021 wilde Tomczak, die communicatietechnologie studeerde, wel wat anders en koos hij voor concurrent Inetum-RealDolmen.

Nu is hij dus aangetrokken door de Trustteam-groep als cco. Trustteam is gespecialiseerd in managed it-oplossingen en heeft recent heel wat bedrijven overgenomen waaronder System Solutions. Het is actief in vijf landen en telt 550 medewerkers, goed voor een omzet van 125 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-11-20T12:24:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.