Altran en Jaguar samen in intelligente software

Dit artikel delen:
Jaguar Land Rover

Altran en Jaguar Land Rover bundelen hun krachten voor het ontwikkelen van een open softwareplatform. Het doel van dit platvorm is om de traditionele Electrical & Electronic (E/E) automotive architecturen te veranderen. Dit willen de bedrijven bereiken door nieuwe industriële technieken samen te voegen in de processen binnen de consumentenelektronica-markt.

De automotive-wereld verandert. Er is een toenemende vraag naar internetverbinding in voertuigen, systemen die de bestuurder ondersteunen, data analyse en zelfsturende auto’s. De verwachtingen van de consument worden dus steeds hoger. Voor bedrijven is het een uitdaging om hen in deze wensen te voorzien. Hiervoor is door Altran in samenwerking met Jaguar Land Rover het open platform ontwikkeld. De softwareontwikkeling is een Engels project, inhoudelijk is er nog niet veel van bekend.

Atran is van mening dat de oplossing mogelijk in de toekomst ook kan worden ingezet in andere sectoren, waaronder geneeskunde, spoorweg, industriële automatisering en ruimtevaart. ‘Dit partnership geeft het technische en commerciële perspectief aan dat beide organisaties hebben op dit technische domein. De organisatie verschuift naar een volledig nieuw model van co-innovatie om meer waarde, diensten en expertise te bieden aan klanten,’ aldus Cyril Roger, senior executive vice president bij Altran.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-04T11:07:00.000Z Robin van Wees


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.