Managed hosting door True

Poolse Comarch wil groeien in België

 

Het Poolse it-bedrijf Comarch is uiterst ambitieus in België. Het bedrijf wil nog sterk groeien en is dan ook naarstig op zoek naar pas afgestudeerden die het Belgische team kunnen versterken.

Comarch telt ruim vijfduizend medewerkers. Hiervan zijn er vijfentwintig gevestigd in België. Er moet geregeld medewerkers uit andere landen worden ingeschakeld voor de Belgische activiteiten. De multinational heeft daarom de ambitie om eind 2017 een vijftigtal vaste medewerkers op de Belgische payroll te hebben.

Over de hoge Belgische loonkosten wordt licht overgegaan. 'België is vooral een interessant land omwille van het hoge niveau van de afgestudeerden, de talenkennis en de hoge productiviteit. Belgische bedrijven staan ook open voor innovatie. Vele internationale bedrijven hebben een hoofdkwartier in Brussel en/of beschouwen België als een goede testmarkt', geeft Wojciech Pawlus, country manager België aan.

Comarach heeft een omzet van 250 miljoen euro en groeit gestaag. De Benelux is de derde belangrijkste regio voor de groep, na thuisland Polen en Duitsland. Het bedrijf telt heel wat financiële klanten als Ergo, ING en Delta Lloyd en ontwikkelde recent het IT-platform LOOP van Brussels Airlines. ​

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5679743). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×