Infotheek biedt in België ook IT-dienstverlening

groei cijfers vergrootglas grafiek

De Nederlandse it-leverancier Infotheek breidt zijn productenportfolio in België uit. Naast de levering van hardware en aanvullende software, gaat het nu ook aanvullende it-diensten leveren. Het gaat om ontwerp, migratie en beheer van it-omgevingen.

Infotheek is in 1991 opgericht in Nederland. In 2010 opende het zijn eerste internationale verkoopkantoor in Mechelen. Daar was een tweetal medewerkers in dienst. In de afgelopen jaren is het team diverse keren verhuisd. Sinds 2013 bevindt het kantoor zich in het Zenith Business Park in Mechelen.

Vanuit dit kantoor verkoopt een dertigtal medewerkers nieuwe en refurbished it-apparatuur. Met het oog op de Europese groei besloot de it-leverancier om zijn diensten internationaal uit te breiden. België was een logische keuze, laat Wim Uiterdijk, director enterprise solutions, weten. Dit in verband met de afstand en de taal.

Infotheek gaat in België nu het volledige portfolio aanbieden. De verkoop van hardware en aanvullende software wordt uitgebreid met it-services. Dit betreft onder meer cloud-oplossingen, managed printing solutions, werkplekbeheer en detachering.

Naast de kantoren in Nederland en België beschikt Infotheek over kantoren in Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden, Italië, Bulgarije, Polen en Litouwen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-24T11:50:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.