Infotheek België is Dell Prefered Partner

Dit artikel delen:

It-dienstverlener Infotheek België is benoemd tot Dell Prefered Partner. Met deze status erkent Dell Infotheek als 'expert in de servicegebieden en producten van Dell'. De dienstverlener biedt hiermee voldoende kennis op het gebied van Dell-producten en it-oplossingen. Na Infotheek Nederland beschikt nu ook de Belgische vestiging over een deze Dell status.

Als Dell Preferred Partner voldoet Infotheek België aan criteria en verplichte training van personeel. Klanten kunnen hierdoor naar eigen zeggen profiteren van kennis omtrent Dell producten en services. Infotheek onderstreept hiermee zijn ambities in de Belgische markt.

'Met de behaalde Dell Preferred Partner status zijn wij nog sterker geworden in het aanbieden van oplossingen bij de steeds complexer wordende it-behoeften', vertelt Alexander Goes, verkoopmanager bij Infotheek België. 

In de toekomst willen Infotheek en Dell meer samenwerken op het gebied van training en opleiding van Infotheek-personeel en het Dell-productportfolio. 'Met het end-to-end portfolio van Dell en de groeiambities van Infotheek kunnen klanten rekenen op een professionele combinatie van beide it-giganten', sluit Goes af.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-06T09:53:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.