Belgisch JForce leeft voort als CCV Lab

Dit artikel delen:
Innovatie

De Belgische softwareontwikkelaar JForce gaat verder onder de naam CCV Lab. JForce werd eind 2014 overgenomen door de CCV Group in Arnhem, een dienstverlener voor betaaloplossingen in Europa. Onder de naam CCV Lab BVBA worden de innovatieactiviteiten van CCV en JForce gebundeld en internationaal ingezet.

CCV Lab zal zich toeleggen op de ontwikkeling van e- en m-commerce concepten om retailers, ov-bedrijven, parkeerbedrijven, hotels, restaurants en andere mkb-bedrijven te ondersteunen om succesvol te kunnen ondernemen. Ook voor gemeenschappen zoals stadscentra en winkelgebieden ontwikkelt CCV Lab nieuwe producten. 

Betalingsverkeer

JForce werd twaalf jaar geleden opgericht als consultancybedrijf. Vanaf 2009 richt het bedrijf zich steeds meer op de ontwikkeling van applicaties voor online betalen en loyaliteitsprogramma’s. De firma heeft softwareoplossingen ontwikkeld voor het verwerken van internetbetalingen en het afrekenen met klantkaarten en kortingscoupons. In de Belgische vestigingen in Kortrijk en Hasselt werken zes gespecialiseerde teams met technische experts, die zich bezighouden met mobile development, pci, SaaS services, performance, security, payment en consultancy. Ook in Arnhem werken medewerkers van het CCV Lab. In Nederland en België werken in totaal ongeveer 35 medewerkers bij het bedrijf.

CCV Pay

Dit jaar heeft CCV Lab de integratie van CCV Pay (een psp-oplossing) in webshops gerealiseerd, die tijdens de Webwinkel Vakdagen in april werd geïntroduceerd. Daarnaast werkt de firma aan de internationale ontwikkeling en uitrol van de community-oplossing, die bestaat uit een loyaliteitssysteem voor retail, horeca en vrijetijdsbesteding in een stad of regio. De oplossing is al in diverse steden in België in gebruik. In Nederland en Zwitserland worden momenteel de eerste pilots voorbereid. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-07T13:17:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.