Nieuw kantoor voor Cegeka in Veenendaal

Cegeka Nederland en Cegeka-DSA in één pand

IT-dienstverlener Cegeka groeit naar eigen zeggen zo hard dat het bedrijf niet meer past in de twee huidige kantoren van Cegeka Nederland en Cegeka-DSA. Cegeka vormt al jaren één organisatie, maar was nog altijd in twee panden gevestigd in Veenendaal. Ook het nieuwe pand staat in deze plaats.

De dienstverlener verhuist in het eerste kwartaal van 2017 naar Het Bastion, een nieuw pand direct aan de A12 in Veenendaal. Het Bastion heeft volgens Cegeka alles wat de organisatie nodig heeft: grote trainingszalen, kleinere ruimtes voor Agile Scrum-teammeetings, kantoortuinen en stiltewerkplekken. Het gebouw beschikt over circa 3500 vierkante meter kantoorruimte met daaronder een grote parkeervoorziening.

Cegeka helpt zijn klanten met it-consultancy-opdrachten, de integratie van it-infrastructuur, de ontwikkeling en implementatie van toepassingen en outsourcing. Het van origine Belgische bedrijf huisvest it van zijn klanten in de eigen datacenters in Hasselt en Geleen. In Nederland heeft het bedrijf vestigingen in Veenendaal en Eindhoven.

Cegeka heeft 3600 mensen in dienst. Vorig jaar realiseerde de totale groep een omzet van 369 miljoen euro, een groei van 31 procent ten opzichte van 2014. Cegeka heeft vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slowakije en Tsjechië en levert diensten aan klanten in heel Europa. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-13T11:35:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.