Ormer ICT vernieuwt ICT bij terminalbedrijf CCT

Ormer ICT gaat de werkplek- en serveromgeving van Combined Cargo Terminals (CCT) moderniseren. De ict-dienstverlener uit Schiedam adviseert het terminalbedrijf uit Moerdijk over een flexibele en toekomstbestendige ict-omgeving. De ict-dienstverlener levert ook de apparatuur en nieuwe ict-toepassingen en begeleidt het personeel tijdens en na de overstap naar de nieuwe ict-omgeving.

Halverwege het jaar 2017 moet de nieuwe werkplek- en serveromgeving opgeleverd zijn. Medewerkers van CCT worden in het traject persoonlijk begeleid. De ict-dienstverlener: 'Zij krijgen bij de overstap naar het nieuwe systeem assistentie en nazorg van een team van specialisten.'

CCT is de afgelopen twaalf jaar gegroeid van een terminalbedrijf met een oppervlak van tien hectare op industrieterrein Moerdijk (in 2004) naar een overslag- en opslagterrein van 38 hectaren. Daar worden de klok rond faciliteiten geleverd voor transport en logistiek van containers, breakbulk en stukgoed. Het complex is voorzien van een short sea terminal en inland terminal ineen.

Rotterdam en Antwerpen

Het terminal is gevestigd op een strategisch plek tussen Rotterdam en Antwerpen. De zeehaven heeft verbindingen met het rivieren, spoor en wegen en biedt daardoor toegang tot het Europese achterland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-23T09:53:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.