51 procent meer salescontracten OutSystems Benelux

Dit artikel delen:
Groei

OutSystems, leverancier van het gelijknamige low-code ontwikkelplatform, haalde vorig jaar in de Benelux 51 procent meer salescontracten binnen dan in 2015. Wereldwijd behaalde het bedrijf meer dan honderd miljoen dollar aan salescontracten.

De sterke groei is volgens de onderneming vooral een gevolg van de toenemende wereldwijde vraag naar web- en mobiele apps. ‘Digitale transformatie is vandaag de dag een van de grootste kansen en uitdagingen voor bedrijven’, zegt Paulo Rosado, ceo van OutSystems. ‘Hierdoor willen bedrijven sneller en met minder resources bedrijfsapplicaties bouwen.’ 

Verdubbeling van partners

OutSystems verdubbelde naar eigen zeggen het aantal partners in Europa en Azië. Nieuwe partners zijn Hewlett Packard, Incentro, NinTec, TESI, Dreamcloud, Perkasa en Rainmaker. In Nederland tekenden in 2016 onder andere Capgemini, Phact, Open-i, Conclusion, Redhotminute en VAARD een samenwerkingsovereenkomst.

Het Amerikaanse OutSystems is opgericht in Portugal in 2001. Het hoofdkantoor bevindt zich in Atlanta. In 2016 werden er tweehonderd nieuwe medewerkers aangenomen, waardoor het wereldwijde personeelsbestand steeg naar vijfhonderd. Het bedrijf is momenteel actief in 43 landen en is in het afgelopen jaar hard gegroeid in de Benelux-regio. In Nederland verhuisde het bedrijf van een kantoor in Maarssen naar een nieuwe vestiging in kantorenpark Papendorp in Utrecht. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-25T15:56:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.