Centralpoint is Lenovo Partner of the Year

award

Hardwaredienstverlener Centralpoint is door Lenovo benoemd tot Computing Partner of the Year. Deze award werd uitgereikt door Andreas Mayer (algemeen directeur Benelux Lenovo) en Peter-Paul Bénard (channeldirecteur Lenovo) aan Ronald Ederveen, commercieel directeur bij Centralpoint. De onderneming werd geroemd voor haar intensieve partnership en omzetgroei in het afgelopen jaar.

De uitreiking vond plaats op het Lenovo Accelerate Event in Maarssen. Tijdens het event werd de algehele markt- en channelstrategie toegelicht door het Lenovo-management.

‘Wij zijn zeer vereerd met de erkenning door Lenovo voor onze samenwerking in het afgelopen jaar. Centralpoint is gepositioneerd in de Benelux met twee klantformules. De webshop Centralpoint.nl en Centralpoint Business Solutions die de mid- en grootzakelijke markt bedient. Beide klantformules werken samen met Lenovo om haar productportfolio te positioneren bij klanten en prospects’, aldus Ederveen.  

Centralpoint is leverancier van zakelijke ict-apparatuur en heeft naar eigen zeggen ongeveer een miljoen producten in het assortiment van ruim drieduizend fabrikanten. Het levert aan ongeveer 150.000 klanten. In 2016 zette het bedrijf 120 miljoen euro om. Centralpoint, dat onlangs bekendmaakte te verhuizen naar een nieuw pand in Amstelveen, heeft ook een kantoor in België. Op die locatie in Hasselt werken ongeveer twintig mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-03T11:36:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.