SweepBright ontvangt 1,5 miljoen euro groeikapitaal

Investering

De Belgische startup SweepBright, maker van een applicatie die vastgoedmakelaars helpt bij het managen van hun vastgoedaanbiedingen, heeft 1,5 miljoen euro kapitaal opgehaald bij Volta Ventures. Het bedrijf met kantoren in Antwerpen en New York is nog geen jaar actief.

De eerste klanten waren afkomstig uit Australië maar al snel gingen ook spelers in België overstag. Verschillende agentschappen maken al gebruik van het platform. SweepBright stelt vastgoedmakelaars in staat panden via hun smartphone in te geven en ze op de markt te brengen. Zo kunnen ze hun vastgoed sneller in de verkoop gooien en deze ook beheren als ze onderweg zijn. Dit zorgt volgens de onderneming voor tijds- en rendementswinst en een efficiëntere stroomlijning van het proces.

Raphaël Bochner, mede-stichter en ceo van SweepBright: ‘We zijn uiterst tevreden met de investering van Volta Ventures en met de ondersteuning die ze ons bieden. Dit is een grote stap na de initiële investering door de oprichters van salesplatform Showpad, softwareontwikkelaar In The Pocket en Green Park Investment Partners.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-12T08:50:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.