VanRoey.be loopt hard voor rolstoelpatiënt

ICT’ers lopen hard voor goede doel

Het team van VanRoey.be

Ict-dienstverlener VanRoey.be steunt dit jaar de To Walk Again-stichting. Ict’ers werkzaam bij het bedrijf doen dit door mee te lopen met de Run To Walk Again (RTWA) die eind september plaatsvindt. Het team laat zich sponsoren en doneert het opgehaalde bedrag aan het goede doel.

RTWA is een fundraising-activiteit waarbij teams in één weekend een afstand van driehonderd kilometer, gelijk aan zeven marathons, overbruggen. De teams laten zich sponsoren en de opbrengst gaat integraal naar To Walk Again (TWA), de stichting van Marc Herremans die geld inzamelt voor het sportaanbod voor Vlaamse rolstoelpatiënten.

‘De échte helden, dat zijn de 52.000 Vlamingen die in een rolstoel zitten en net als wij willen bewegen en sporten. Financiële beperkingen mogen dit niet verhinderen. En hier komt TWA kijken. Met een uitgebreid sportaanbod, sportvakanties en een revalidatiecentrum. Hier is veel financiële steun voor nodig en daar willen wij helpen’, vertelt Robin Simons, accountmanager bij VanRoey.be en coördinator van de actie.

Wifi in revalidatiecentrum

Een woordvoerster geeft aan dat VanRoey.be een structurele partner is van de stichting. ‘Wij bouwen sites voor de organisatie, leggen wifi in revalidatiecentra aan en verzorgen de cybersecurity en de storage van data.’ We willen ook graag een bijdrage leveren aan dit goede doel en dat doen we niet alleen door mee te doen aan de Run To Walk Again, maar ook door andere acties zoals het beheren van een zomerbar op onze parking en bijvoorbeeld de verkoop van soep.’

Dienstverlener VanRoey.be maakt deel uit van de Van Roey ICT Group. De onderneming bestaat twintig jaar en heeft vestigingen in Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen. De firma focust op cloud, security, applicaties en mobiele toepassingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-04T10:53:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.