Avit bouwt netwerkinfrastructuur Taco Bell

Dit artikel delen:

Avit, een in Nieuwegein gevestigde specialist in het ontwerpen, bouwen en beheren van geavanceerde it-netwerken, gaat de netwerkinfrastructuur voor fastfood keten Taco Bell Nederland verzorgen.

‘De hospitality sector is een bijzondere sector met specifieke eisen. Onze jarenlange ervaring binnen deze sector, in combinatie met onze technische expertise, sluit aan bij dat wat Taco Bell vraagt’, vertelt Evert Smit, sector unit manager van Avit, die als gecertificeerd gold Cisco-partner vorig jaar nog werd uitgeroepen als Cisco commercial partner of the year 2017.

De fastfood keten opende vorig jaar een eerste Nederlandse vestiging in Eindhoven en breidde al snel uit met locaties in Tilburg, Breda en Den Haag. Een ingeslagen weg die ze ook dit jaar willen voortzetten. ‘Wij willen het komende jaar sterk groeien in Nederland’, vertelt franchise owner Taco Bell Nederland. Andrew Stewart, die zich ervan bewust is dat it niet de kernactiviteit is van het bedrijf. ‘We moeten kunnen vertrouwen op een zeer solide it. Niet alleen voor onze bedrijfsvoering, maar ook om onze klanten een optimale beleving te kunnen geven.'

De it-omgeving krijgt vorm in een op Cisco Meraki gestandaardiseerde netwerkinfrastructuur, inclusief firewalls, switches, wifi access points en bewakingscamera’s. Verder maakt Avit het netwerk toegankelijk voor oplossingen van derden, zoals kassasystemen, digitale displays voor menu’s en tablets waarmee klanten hun bestelling kunnen opgeven en verzorgt de netwerkspecialist bij alle vestigingen van Taco Bell de digitale telefonieomgeving.

Over Avit

De netwerk-integrator met vestigingen in Nieuwegein, Emmeloord, Antwerpen en het Afrikaanse Angola en Ethiopië, levert zowel lokaal geïnstalleerde software als vanuit de cloud geïntegreerde oplossingen op het gebied van datacenters, enterprise networking and security (routing, switching, wireless end-to-end security) en collaboration.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-11T10:40:00.000Z Zamire Willems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.