Green Park slaat weer toe op softwaretesting-markt

Dit artikel delen:

Green Park Investment Partners stapt aan boord bij de testspecialisten Squerist en Ptwee. In 2019 investeerder de Gentse investeringsmaatschappij al in branchegenoot Bartosz. De drie bedrijven blijven zelfstandig opereren en zullen daarnaast op een aantal terreinen samenwerken.

Squerist, actief op het snijvlak van softwaretesten en business transformation, werkt vanuit kantoren in Veenendaal, Amsterdam en Maastricht. Ptwee is een testdienstverlener met een focus op bedrijven die gebruik maken van bedrijfssoftware zoals SAP en Salesforce. Bartosz uit Veenendaal legt zich toe op software- en applicatietests en testmanagement.

Volgens Green Park worden de drie partijen niet geïntegreerd maar draait het om kruisbestuiving. Ze kunnen elkaar aanvullen bij aanbestedingen of in de opleiding van werknemers. Ook is het idee om samen op trekken tijdens commerciële trajecten. 'Met deze stap creëren de drie partijen meer mogelijkheden voor hun eigen medewerkers en meer kansen voor hun klanten, terwijl ze hun volledige onafhankelijkheid behouden', aldus de investeringsmaatschappij.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-16T12:17:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.