Ando Group verrijkt zich met Amista en Blents

Dit artikel delen:

De Ando Group, met bedrijven zoals Anrova Solutions, RecoMatics, V-Chain, Zeibur en Domani Business Solutions, verwelkomt de toetreding van Amista en Blents. Daardoor verstevigt dit it-huis uit Lier de geografische aanwezigheid van de groep in de Benelux. De overnames worden financieel ondersteund door investeerder Capital A.

Amista is een it-consultancybedrijf, met name voor SAP-technologie. Bij het bedrijf uit Aartselaar, in 2014 opgericht, werken ruim honderd man, verspreid over België, India en Hongarije.

Ook het in 2013 gestarte zusterbedrijf Blents is gevestigd in Aartselaar (hetzelfde bedrijvengebouw als Amista). Het bedrijf is gespecialiseerd in geïntegreerde datadiensten op basis van Boomi, webMethods.io, SAP en Tibco. De 21 medewerkers van de integrator werken zowel bij klanten, thuis of vanop kantoor. Naast het kantoor in Aartselaar huurt Blents kantoorruimte in Brussel, Leuven en Aalst zodat medewerkers die niet thuis willen werken, steeds een bureau in de buurt hebben dat ze kunnen gebruiken. Ook is er een Indiase offshore-praktijk in Hyderabad.

Door de toevoeging van Amista en Blents groeit de Ando Group naar ruim 250 medewerkers. De it-dienstverlener houdt kantoor in België, Nederland, Luxemburg, Hongarije en India.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-09T10:49:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.