Falen dataprojecten door kennisgebrek directie?

Onderzoek voor de Data & AI Survey 2020

Dit artikel delen:
Onderzoek data

Uit de resultaten van de Data & AI Survey van vorig jaar kwam een opvallende ontwikkeling naar voren: dataprofessionals schreeuwen om budget, maar krijgen dit niet of nauwelijks door onwetendheid bij het management. Daarnaast bleek dat door gebrek aan kennis en toepassing van resultaten van onderzoek naar datagestuurde producten, organisaties weinig profijt zien van data. Dit jaar onderzoekt de Data & AI Survey daarom of directies klaar zijn om de potentie van data te ontsluiten en of dit verder gaat dan pure innovatie.

Deelnemers aan de Data & AI Survey 2020 wordt ook gevraagd naar hoe het gesteld is met datakwaliteit en kennis van technologie. Het onderzoek streeft er per slot van rekening naar om inzicht te geven in de populairste data-technologieën. Blijven Python, R, en SPS de meest gebruikte tools voor data toepassingen? Is Azure nog altijd het geliefdste cloudplatform en Tableau de populairste data-visualisatietool?

Deel je inzichten

De Data & AI Survey is een internationaal onderzoek van Big Data Expo en GoDataDriven waarbij gekeken wordt naar de trends en ontwikkelingen binnen big data en artificial intelligence. Computable is mediapartner van dit onderzoek. Deel je inzichten en ervaringen rondom strategie, technologie en toepassingen van data! Deelnemers ontvangen het volledige rapport en maken kans op mooie prijzen.

Doe nu mee aan de Data & AI Survey 2020!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-01T09:52:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.