Yuki opent ontwikkelingskantoor in Barcelona

Het Rotterdamse Yuki, aanbieder van een online boekhoudplatform, opent een kantoor in Barcelona. Vanaf deze maand werkt hier een team van zeven internationale developers. Zij breiden de functionaliteiten van het platform uit, geven de user interface een update en maken het systeem intelligenter. De internationalisering blijft bij een ontwikkelteam; het boekhoudplatform wordt vooralsnog niet uitgerold in Spanje.

Yuki wil zijn boekhoudplatform intelligenter maken. Het denkt hier aan het herkennen van documenten en het automatisch uitvoeren van controles op administraties. Hiervoor opent het een ontwikkelingskantoor in Barcelona. Zeven front- en backend developers zijn hier verantwoordelijk voor het intelligenter maken van het platform. Daarnaast moeten zij nieuwe functionaliteiten uitrollen in Nederland en België.

Voor nu kiest het bedrijf voor enkel een ontwikkelingskantoor in Barcelona. Het heeft nog geen plannen om het boekhoudplatform hier uit te rollen. Wel kijkt het naar andere internationale mogelijkheden.

België

The Yuki Company werd in 2007 opgezet door drie Nederlanders. Het Rotterdamse bedrijf is sinds 2014 actief op de Belgische markt. Het Antwerpse kantoor staat onder leiding van Marc Coppens. Het bedrijf beschikt over 76 medewerkers, waarvan 59 in Rotterdam, tien in Antwerpen en zeven in Barcelona.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-06T11:20:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.