Organi neemt belang in Pure Solutions

bi

Het Antwerpse it-bedrijf Organi heeft een participatie van 20 procent genomen in Pure Solutions, een onafhankelijke aanbieder van een zogenaamd systeem voor business intelligence. Pure Solutions is enkele tijd terug opgezet door Frank Bossuyt in Kortrijk. Organi werkte al een tijdlang samen met Pure Solutions.

Met deze participatie draagt Organi bij tot een veel groter draagvlak en een breder toekomstperspectief voor Pure Solutions. Omgekeerd kan Organi door deze participatie, bovenop de eigen consultants, een beroep doen op zes ervaren business intelligence-experts.  Het kan daardoor veel eenvoudiger tegemoet komen aan de exponentieel stijgende vraag naar rapporteringtools en –advies. 

De business intelligence-oplossing van Pure Solutions garandeert de gebruikers een snelle data-analyse en real-time managementrapportage. Daardoor kan de bedrijfsvoering geoptimaliseerd worden en de efficiëntie verhoogd. De voorbije jaren heeft Pure Solutions een grote expertise en erkenning verworven door het bouwen van kwalitatieve oplossingen op basis van de  zogenaamde Qlikview & QlikSense-technologie. De West-Vlaamse kmo heeft in dit opzicht al een indrukwekkende klantenportefeuille opgebouwd met afnemers zoals Thermote-Vanhalst, Pinguin, Reynaers Aluminium, Westvlees, et cetera.

Organi en Pure Solutions werken al enkele jaren samen en dit resulteerde in de ontwikkeling van de Organi Analyser Suite, gebaseerd op Qlikview-technologie, Die kan snel ingeplugd worden op bestaande ERP systemen. De standaard template kan dynamisch worden uitgebreid al naargelang de specifieke behoeften van de klant.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-10T09:40:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.