Managed hosting door True

Channel

NinjaMSP betreedt Benelux via Portland

 

benelux

It-distributeur Portland Europe voegt de remote monitoring en management-oplossing van NinjaMSP toe aan haar portfolio. Hiermee introduceert de Amerikaanse leverancier haar product in de Benelux-markt. De it-distributeur vergroot op haar beurt haar aanbod voor Europese managed services providers (msp’s). Daarvoor hebben de partijen een samenwerkingsovereenkomst getekend.

NinjaMSP is gevestigd in San Francisco en biedt een remote monitoring en management (rmm)-oplossing voor msp’s. Die SaaS-oplossing bestaat uit patch-management, alerting, policy beheer en scripting. Het integreert met producten die msp's gebruiken, zoals antivirus, back-up en rampherstel, screenshare en professional services automation.

Portland gaat als distributeur de rmm-oplossing in Europa aanbieden. Hiermee betreedt NinjaMSP de Benelux. Portland is opgericht in 1998 en richt zich op software-oplossingen voor het mkb. Het beschikt over vestigingen in Zoetermeer en Herentals (België).

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6038233). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.