Managed hosting door True

Channel

Emakina bereikt rang van strategisch partner Salesforce

 

Awards

Crm-leverancier Salesforce benoemt Emakina tot strategic solution-partner op het gebied van de Commerce Cloud. De dienstverlener ontvangt de status op basis van haar projecten binnen de Salesforce Commerce Cloud en door het kennis- en vaardigheidsniveau van het Emakina-team. Emakina zegt het eerste bedrijf in Europa met deze titel te zijn.

‘Commerce Cloud helpt partners om haar klanten persoonlijke shopervaringen te bieden via web, mobiel, social en in de winkel. Als strategic solution partner vergroot Emakina haar capaciteit om als dienstverlener op de Europese markt van commerce te opereren’, aldus Sjoerd van Gelderen, managing director van Emakina Nederland.

Het Salesforce-partnerprogramma moedigt het gebruik van het Customer Success-platform aan. Partners ontvangen daarvoor diverse voordelen op het gebied van technologie en marketing, evenals toegang tot de zakelijke applicatiemarkt AppExchange.

Emakina

Emakina noemt zichzelf een 'full service solution partner' en levert diensten op het gebied van webdevelopment, applicaties en e-commerce. Het Brusselse bedrijf is actief in acht Europese landen. Daar bedient het retailers als Hema, Rituals en Marlies Dekkers. Het bedrijf heeft zevenhonderd medewerkers in dienst, verspreid over vijftien kantoren. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Amsterdam. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6045843). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×