Managed hosting door True

Channel

Paessler breidt Benelux-partnerkanaal uit

 

benelux

De Duitse monitoringssoftware-leverancier Paessler AG heeft vier nieuwe partners in de Benelux opgetekend. Het betreft de Nederlandse bedrijven TCC The Computer Company (Maastricht) en Arrix Automatisering (Drachten) en de Belgische bedrijven Celem Computing (Luik) en Trinsy Technics (Malle).

‘Door ons netwerk uit te breiden van de Randstad naar andere delen van de Benelux, zijn wij beter in staat binnen de hele regio lokale support leveren. Dit biedt resellers en hun klanten voordelen, zoals minder reistijd, direct advies en een lokaal aanspreekpunt. Bovendien zorgt de uitbreiding voor een gelijkmatige spreiding van partners binnen de Benelux’, vertelt Wilco Ravestein, channel sales director bij Paessler. Hij wil in de tweede helft van dit jaar nog meer partners in de regio toevoegen.

Pre-sales engineers

Ravestein heeft zijn team uitgebreid met pre-sales engineers Hicham Bougdal en Christian Gügel. Zij moeten de partnergroei bevorderen.

‘Bougdal en Gügel functioneren als mijn technische geweten. Ze gaan mee naar lokale events en geven inhoudelijke demo’s aan potentiële klanten. Bovendien merken we dat met name Franstalige Belgische resellers en klanten het waarderen wanneer je de lokale taal spreekt. Dat maakt de communicatie, en dus de sales, een stuk gemakkelijker.’

Paessler

Het Duitse Paessler, opgericht in 1997, biedt de netwerkmonitoringstool PRTG Network Monitor. Het is lid van het Cisco Solution Partner Program en VMware Technology Alliance Partner.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6047144). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×