Paessler breidt Benelux-partnerkanaal uit

Dit artikel delen:
benelux

De Duitse monitoringssoftware-leverancier Paessler AG heeft vier nieuwe partners in de Benelux opgetekend. Het betreft de Nederlandse bedrijven TCC The Computer Company (Maastricht) en Arrix Automatisering (Drachten) en de Belgische bedrijven Celem Computing (Luik) en Trinsy Technics (Malle).

‘Door ons netwerk uit te breiden van de Randstad naar andere delen van de Benelux, zijn wij beter in staat binnen de hele regio lokale support leveren. Dit biedt resellers en hun klanten voordelen, zoals minder reistijd, direct advies en een lokaal aanspreekpunt. Bovendien zorgt de uitbreiding voor een gelijkmatige spreiding van partners binnen de Benelux’, vertelt Wilco Ravestein, channel sales director bij Paessler. Hij wil in de tweede helft van dit jaar nog meer partners in de regio toevoegen.

Pre-sales engineers

Ravestein heeft zijn team uitgebreid met pre-sales engineers Hicham Bougdal en Christian Gügel. Zij moeten de partnergroei bevorderen.

‘Bougdal en Gügel functioneren als mijn technische geweten. Ze gaan mee naar lokale events en geven inhoudelijke demo’s aan potentiële klanten. Bovendien merken we dat met name Franstalige Belgische resellers en klanten het waarderen wanneer je de lokale taal spreekt. Dat maakt de communicatie, en dus de sales, een stuk gemakkelijker.’

Paessler

Het Duitse Paessler, opgericht in 1997, biedt de netwerkmonitoringstool PRTG Network Monitor. Het is lid van het Cisco Solution Partner Program en VMware Technology Alliance Partner.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-21T15:27:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.