Managed hosting door True

Channel

Advantive en Ometa integreren ERP met Office 365

 

De Nederlandse it-dienstverlener Advantive gaat een partnerschap aan met de Belgische erp-integrator Ometa. De samenwerking is gericht op de integratie van erp-systemen met de Microsoft-omgevingen Office 365 en SharePoint.

Ometa is gespecialiseerd in data-integraties. Binnen het partnerschap gaat Advantive het Ometa Framework inzetten. Dit stelt klanten in staat hun erp-oplossing te integreren met de Microsoft Office 365 en SharePoint. Binnen die omgeving krijgen gebruikers realtime-inzicht in de data van het erp-systeem.

‘Door het gebruik van verschillende systemen binnen een organisatie zijn kennis en informatie vaak verspreid vastgelegd. Dankzij de integratie van systemen is informatie en kennis voor gebruikers direct beschikbaar. Dit maakt data consistenter en organisaties productiever’, aldus Theobert Kissen, technisch directeur van Advantive.

Advantive beschikt over een kantoor in Nederland (Weert) en België (Maasmechelen). Ometa is gevestigd in het Belgische Wommelgem.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6061030). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.