Managed hosting door True

Channel

NetApp breidt partnerprogramma uit

 

De Amerikaanse opslagleverancier NetApp breidt haar wereldwijde partnerprogramma uit met consulting- en incubatorprogramma’s, trainingen en nieuwe diensten. Het zogenoemde Fueled by NetApp-programma is gericht op serviceproviders die klanten helpen digitaal te transformeren.

De uitbreidingen van het partnerprogramma zijn vierledig. Allereerst voegt NetApp productmanagementconsultancydiensten toe voor het volledige NetApp- product- en oplossingenportfolio.

Daarnaast start het met het Cloud Incubator Program, gericht op cloud- en hosting-startups om hen toegang te geven tot bronnen op het gebied van opslag.

Ten derde gaat Netapp live met trainingpartnerships. Hierin geven instructeurs technische trainingen en productmarketing- en managementcertificeringsondersteuning specifiek voor NetApp. Tot slot investeert Netapp in co-marketing en solution development. Dit ter stimulering van de go-to-market-activiteiten van serviceproviders. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6173850). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.