NLcom behaalt Liferay Silver-partnerstatus

Handen schudden

Ict-dienstverlener NLcom is toegetreden tot het partnerprogramma van ict-leverancier Liferay. Het heeft de Silver Partner-status behaald, het startniveau van Liferay. Om hier aan te voldoen, beschikt het bedrijf uit Maastricht over twee getrainde en twee gecertificeerde medewerkers.

Liferay is een Amerikaanse softwareleverancier, met een Benelux-vestiging in Leiden. Het ziet een toename in aanvraag voor Liferay-projecen en breidt daarom haar partnernetwerk uit. Om de Benelux-regio beter te ondersteunen, verwelkomt het NLcom tot het partnernetwerk. Dat bedrijf, opgericht in 1998, biedt ict-diensten en -oplossingen aan organisaties in voornamelijk midden en zuid Nederland aan.

De partijen werken al langer samen. Zo heeft NLcom al meerdere Liferay-projecten uitgevoerd. Het toetreden tot het partnerprogramma is volgens Ruud Kluivers, general manager van Liferay Benelux dan ook een logische stap: ‘Wij hebben een belang bij langdurige klantrelaties om succesvolle projecten op te leveren en daarmee tevreden klanten te realiseren. Kundige en gecertificeerde partners zijn cruciaal in dit model.’

NLcom en Liferay

NLcom is gevestigd in Maastricht en heeft dertig medewerkers in dienst. Zij bedienen de grootzakelijke- en enterprise-markt met oplossingen zoals portalen, apps, zoektechnologie en maatwerkprojecten.

Liferay biedt een open source platform om digitale ervaringen voor op internet verbonden devices te creëren. Het rekent onder meer Adidas, Cisco Systems, Danone en Fujitsu tot het klantenbestand. In de Benelux zijn onder meer Finalist (Nederland), ACA IT-Solutions en Componence partners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-11T11:38:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.