Portland gaat Connectwise Unite leveren

Unite biedt msp’s centraal platform voor managing Cisco- en Amazonproducten

Softwaredistributeur Portland Europe kondigt vandaag aan Connectwise Unite te gaan leveren aan Belgische en Nederlandse it-dienstverleners en managed service providers.

Connectwise Unite is een cloudmanagementplatform voor het monitoren en factureren van verschillende producten van Cisco en Amazon. Het platform is er vooral op gericht om het leven van msp's makkelijker te maken door repetitieve taken als facturatie te automatiseren.

Gregg Lalle, vice president international Sales & Strategy van Connectwise: ‘Voor veel it-dienstverleners is het momenteel erg omslachtig en tijdrovend om elke maand weer juiste facturen te produceren voor producten als Cisco Meraki, Spark, Umbrella en Stealthwatch. Hetzelfde geldt voor Amazon AWS. Met Connectwise Unite lossen we dit probleem op door het facturatieproces te automatiseren. Maar daar stopt het niet. Ook op het gebied van monitoring en provisioning zetten we grote stappen vooruit.’

Midden- en kleinbedrijf bereiken via it-kanaal

George van Brugge, algemeen directeur van Portland Europe: ‘Grote namen als Cisco en Amazon ontplooien gelukkig steeds meer activiteiten om het midden- en kleinbedrijf te bereiken via het it-kanaal. Het is fantastisch om te zien dat Connectwise dit nu ook praktisch ondersteunt door voor msp’'s een groot gedeelte van de maandelijks terugkerende operationele rompslomp weg te nemen die nu nog te vaak in de weg staat voor het efficiënt leveren van deze oplossingen.’

Portland, met vestigingen in Zoetermeer (Nederland) en Herentals (België), distribueert software voor het midden- en kleinbedrijf. Tot 1 januari 2018 kunnen msp's Connectwise Unite gratis testen en meepraten over functionaliteiten en gebruikservaring. Unite is ook geïntegreerd in de bredere Connectwise PSA-suite.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-14T11:32:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.