OpenText tekent resellerdeal met Dell EMC

samenwerking

OpenText, specialist in enterprise information management (eim), heeft een resellerovereenkomst met Dell EMC getekend. Hiermee is OpenText officieel reseller partner binnen het Select Partner-programma van Dell EMC. Concreet houdt de deal in dat de tool InfoArchive van OpenText vanaf vandaag beschikbaar is via de verkoopkanalen van Dell EMC.

OpenText InfoArchive en Dell EMC's diensten en opslagoplossingen maken het volgens beide bedrijven mogelijk voor bedrijven om legacy-informatie veilig te beheren vanuit meerdere applicaties en bronnen, zonder de noodzaak dure legacy-applicaties te onderhouden.

Archiveringsplatform

‘Een moderne digitale strategie stelt zakelijke klanten in staat om it te vereenvoudigen, operationele kosten te verlagen, compliance te stroomlijnen en inzicht in de bedrijfsvoering te bieden’, aldus Adam Howatson, cmo van OpenText. ‘Een groot obstakel voor het realiseren van een volledige digitale transformatie van een organisatie is de enorme hoeveelheid gegevens die opgeslagen zit in legacy-systemen. De overeenkomst tussen OpenText en Dell EMC is de eerste fase van een dynamische en groeiende relatie tussen de twee bedrijven. De combinatie van het EIM-platform van OpenText en de opslagdiensten en oplossingen van Dell EMC zullen onze klanten in staat stellen hun digitale transformatiedoelstellingen te behalen en te overstijgen’, aldus Howatson.

‘We zijn verheugd om samen te werken met OpenText en daarmee een archiveringsplatform te leveren dat de transformatiebehoeften van onze klanten ondersteunt’, aldus Mike Arterbury, vice president technologie alliances bij Dell EMC. ‘President Technology Alliances, Dell EMC.

InfoArchive werkt met opslagplatforms van Dell EMC, zoals Isilon en ECS, en de Application Archiving and Retirement Service van Dell EMC, om naar eigen zeggen de mogelijkheden voor afstemming op de klant, toegankelijkheid en informatieanalyse te verbeteren.

Het Canadese OpenText levert enterprise information management (eim)-oplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1991 en heeft ruim twaalfduizend medewekers in dienst. Zij zijn verspreid over 130 kantoren wereldwijd. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in München. In Nederland heeft het vestigingen in Amstelveen, Hoofddorp, Putten en Rotterdam. Het Belgische kantoor is gevestigd in Diegem.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-17T11:56:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.