Infinigate neemt Nederlandse Crypsys over

Dit artikel delen:
MBO handen samenwerking overname

De Nederlandse distributeur Crypsys komt in handen van Infinigate. Hiermee breidt de Zwitserse security-distributeur zijn Europese aanwezigheid uit naar tien landen. Rob Westerhoff blijft als directeur aan boord bij Crypsys. In die rol leidt hij het bedrijf en is hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling.

Crypsys, opgericht in 1989 en gevestigd Gorinchem, is een value added distributor (vad) gericht op cybersecurity-producten en -diensten. Het bedrijf levert producten van onder meer Sophos, Tenable en het Nederlandse Redsocks. De organisatie richt zijn dienstverlening op het kanaal in de Benelux-regio.

‘Na een aantal marktintroducties en acquisities wil Infinigate zijn strategie van geografische expansie door heel Europa voortzetten’, vertelt David Martinez, oprichter en ceo van Infinigate. ‘De economische kracht van Nederland maakt dit een belangrijke markt in Europa. Lokale aanwezigheid in dit land was een doelstelling van onze groeistrategie.’

Volgens de ceo bood de security-focus van Crypsys ‘een ideale fit’ voor Infinigate. ‘Via de overname van deze distributeur komen we een stap dichterbij het dekken van heel West-Europa. Bovendien breiden we onze aanwezigheid uit naar tien Europese landen.’

Infinigate

De value added distributor Infinigate is opgericht in 1996. Het distribueert cybersecurity-oplossingen voor onder meer netwerken, servers, apparaten, gegevens, applicaties en de cloud. Het bedrijf heeft ongeveer driehonderd medewerkers in dienst, verspreid over tien landen. Het betreft Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland.

Infinigate biedt zijn partners en verkopers de mogelijkheid om het productportfolio aan te vullen met technische, marketing-, verkoop- en professionele diensten. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-08T11:42:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.