Nutanix, Mellanox en Rubrik in datacenteroplossing

Datacenter Sopra Steria

It-dienstverlener Exclusive Group komt met NuMeRu, een bundel oplossingen, services en go-to market tools voor kanaalpartners. Het betreft een oplossing die software van Nutanix, Mellanox en Rubrik combineert. Het bestaat uit technologieën met technische en professionele services, een reeks financieringsmogelijkheden en marketingcampagnes.

‘NuMeRu speelt in op de open standaard van vendoren die interoperabiliteit waarderen boven het insluiten van klanten in eigen technologie. We hebben dit omgeven met gespecialiseerde technische, financiële en marketing resources om het succes voor partners te maximaliseren’, zegt Martin Bichler, vendor maanger bij Exclusive Group-onderdeel BigTec. ‘NuMeRu is een volledig geïntegreerde stack met uitgebreide services. Het is meer dan alleen de optelsom van de onderdelen; het biedt ook eenvoudige integratie met andere complimenterende oplossingen uit het BigTec portfolio om dealgrootte en levensduur van de klant te vergroten.’

Cloudervaring naar datacenter

‘We zijn ervan overtuigd dat de NuMeRu-oplossing zal helpen om te voldoen aan de hoge vraag die we zien voor oplossingen die de echte cloudervaring naar het private of enterprise datacenter brengen, met keuzevrijheid betreffende platform, hypervisor en hybride cloud integratie’, zegt Jan Ursi, senior director channel bij Nutanix. ‘It-afdelingen zoeken wanhopig naar manieren om hun data te beheren zonder de noodzaak om inefficiënte oplossingen van een verouderde bestaande infrastructuur te moeten patchen’ zegt Karl Driesen, salesverantwoordelijke EMEA bij Rubrik.

Exclusive Group, opgericht in 2003, noemt zichzelf een 'value-added services and technologies-groep'. Het bestaat uit de merken Exclusive Networks (cybersecurity), Big Technology (datacenterdiensten), Exclusive Capital (financiering en leasing) en Itec (projectimplementatie en -ondersteuning). De groep heeft ruim vijftig vestigingen en is actief in meer dan honderd landen. Het heeft kantoren in het Nederlandse Son en het Belgische Duffel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-15T11:49:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.