Dassault komt met ondernemersprogramma

3D printen

Het Franse 3D-softwareconcern Dassault Systèmes introduceert een global entrepreneur program. Het programma is gericht op het helpen van startups, ondernemers en zogeheten 'makers' bij het sneller ontwikkelen en op de markt brengen van belangrijke innovaties.

Deelnemers aan het programma kunnen gebruik maken van het 3D-platform, de applicaties, de expertise en de diensten van Dassault Systèmes. Daarnaast stelt het concern een community van mentoren beschikbaar. De kennis en technologie van de Franse onderneming is beschikbaar in de vorm van oplossingen die specifiek zijn ontwikkeld voor de verschillende typen en soorten deelnemers. Het kan dus gaan om startups die net hun eerste investeerders aan boord hebben of bedrijven die al veel verder zijn in hun ontwikkeling.

Technologie en platformen

Door zich aan te sluiten bij het Global Entrepreneur Program profiteren deelnemers van technologie en platformen. Hiermee kunnen de deelnemers innovatieve ideeën zo snel mogelijk omzetten in concrete producten en diensten, aldus de Fransen.

Frédéric Vacher, directeur bedrijfsstrategie en innovatie bij Dassault Systèmes over het nieuwe programma. ‘Met het global entrepreneur program ondersteunen wij gebruikers met cloudapplicaties, online gemeenschappen en diensten. Het maakt hierbij niet uit in welke branches zij actief zijn, welke producten zij ontwikkelen, wat de behoeften zijn of in welke fase van volwassenheid ze zich bevinden.’

Dassault Systèmes, opgericht in 1981, telt inmiddels ruim 220.000 klanten in 140 landen en vijftienduizend medewerkers met zo'n 124 nationaliteiten. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-16T11:34:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.