Copaco levert IBM Cloud infrastructure

Cloudmarktplaats

De Benelux ict-distribiteur Copaco, met onder meer vestigingen in Eindhoven en Nijmegen, voegt het IBM Cloud infrastructure-portfolio toe aan het 2tCloud-platform. Dat is een plek waar partners clouddiensten van verschillende leveranciers kunnen afnemen. Via de IBM infrastructuur-oplossingen kunnen resellers cloudinfrastructuren voor hun klanten inrichten.

In november 2016 werd de ‘IBM Connections Cloud’ toegevoegd aan Copaco's 2tCloud. Het betreft een set van social business-oplossingen. Met de toevoeging van de IBM Cloud infrastructure-oplossingen, zijn resellers nu ook in staat om een cloudinfrastructuur in te richten voor klanten. De infrastructuur-catalogus van IBM Cloud bestaat onder andere uit cloud servers, storage, load balancers, firewalls en ip-adressen. Deze kunnen worden afgenomen in een abonnementsmodel.

Resellers kunnen met IBM Cloud infrastructure een publieke, private en hybride cloudomgeving creëren voor klanten. Hierin kunnen servers en andere cloud-resources worden geïntegreerd met privénetwerken, api’s en beheersystemen. Volgens de distribiteur is het IBM-portfolio vooral een waardevolle toevoeging voor partners op het gebied van infrastructuur en uitbesteding.

Copaco-partners kunnen de IBM-cloudoplossingen zelf activeren, beheren en bundelen met diensten van andere leveranciers binnen het 2tCloud-platform.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-17T11:19:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.