Arrow ECS komt met virtueel zakelijk klaslokaal

Business innovatie

Value-added distributeur Arrow Electronics introduceert de Arrow Virtual Classroom in de EMEA-regio. Arrow’s zakelijke onderwijstak biedt de nieuwe dienst in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Noorwegen, Polen, Spanje, Tsjechië, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, met als doel het bereik en de effectiviteit van zijn onderwijsactiviteiten te vergroten.

Het programma biedt onderwijstechnologie en verbindt virtuele en fysieke klaslokalen. Het systeem wordt aangedreven door moderne conferentietools en interactieve smartboards. De Arrow Virtual Classroom omvat veel cursussen van verschillende leveranciers en is nu beschikbaar voor klanten van Arrow via Arrow Education Centres.

‘Constante vernieuwingen en de groeiende behoefte aan on-demand diensten vragen innovatieve manieren om nieuwe vaardigheden te leren’, zegt Bart van Rheenen, general manager Arrow ECS Benelux. ‘De Arrow Virtual Classroom biedt alle voordelen van interactieve, live training door opgeleide instructeurs en combineert dit met een groot opleidingsaanbod en de mogelijkheid reistijd te besparen.’

Arrow Electronics is een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen aan industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en enterprise computing-oplossingen. Arrow fungeert als een supply channel partner voor meer dan honderdduizend fabrikanten van apparatuur, contractfabrikanten en commerciële klanten via een wereldwijd netwerk, waarin het vanuit 460 locaties in 85 landen actief is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-22T15:07:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.