Yehudai is hoofd channel EMEA bij Equinix

Equinix AM4 Amsterdam Science Park

Datacenterleverancier Equinix stelt Oren Yehudai aan als de nieuwe channel salesdirecteur voor de EMEA-regio om het partnerprogramma van het bedrijf aan te jagen. Yehudai werkte eerder bij Palo Alto Networks, waar hij ook verantwoordelijk was voor het partnerkanaal.

Eerder was hij ook in dienst bij NetApp en ClickSoftware. Eugene Bergen Henegouwen, salesdirecteur bij Equinix EMEA, over de aanstelling: ‘Yehudai is voor ons de geschikte kandidaat, onder meer door zijn dertien jaar aan ervaring. Equinix is de afgelopen jaren significant gegroeid in de regio en we willen daarom met deze aanstelling de sales via het kanaal verder aanjagen en nieuwe partnerschappen aangaan.’

Recente artikelen over :

De Amerikaanse datacenterdienstverlener Equinix is actief in 44 markten, verspreid over vijf continenten. Het bedrijf groeit flink door overnames. Zo lijfde het in 2017 Itconic en Cloudmas in, terwijl het een jaar eerder ook diverse overnames deed. Het bedrijf nam in 2016 namelijk TelecityGroup uit het Verenigd Koninkrijk en de Japanse Bit-isle over. Ook kocht het 24 datacenters van Verizon, gevestigd in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika. In Nederland beschikt Equinix over kantoren in Amsterdam en Enschede en datacenters in Zwolle, Enschede en Amsterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-21T13:58:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.